Trump vine cu o replica-bomba in scandalul SUA-Rusia: Foarte buna miscarea lui Putin. Intotdeauna am stiut ca e foarte destept!

Vineri, 30 Decembrie 2016, ora 22:13
1812 citiri
Trump vine cu o replica-bomba in scandalul SUA-Rusia: Foarte buna miscarea lui Putin. Intotdeauna am stiut ca e foarte destept!
Foto: Twitter / @realDonaldTrump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, l-a laudat inca o data pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, pe care l-a numit "foarte destept" pentru ca nu a raspuns cu aceeasi moneda sactiunilor impuse de presedintele american in exercitiu, Barack Obama, care a dispus expulzarea unor diplomati rusi.

"Nu le vom crea probleme diplomatilor americani. Nu vom expulza pe nimeni. (...) Urmatorii pasi pentru restaurarea relatiilor ruso-americane vor fi luati pe baza politicilor implementate de administratia presedintelui Trump", a declarat Vladimir Putin, ba chiar i-a invitat pe copiii diplomatilor americani din Rusia la un spectacol de Anul Nou organizat la Kremlin.

Replica lui Donald Trump nu s-a lasat asteptata. Presedintele ales al SUA, care isi va prelua oficial mandatul pe 20 ianuarie, a raspuns in stilul caracteristic pe Twitter.

"Foarte buna miscarea cu amanarea (raspunsului la sanctiuni - n.red.) (din partea lui V. Putin) - Intotdeauna am stiut ca este foarte destept!", a scris ...citeste mai departe despre "Trump vine cu o replica-bomba in scandalul SUA-Rusia: Foarte buna miscarea lui Putin. Intotdeauna am stiut ca e foarte destept!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump tweet Putin, #Trump lauda Putin , #Stiri International