Trump vrea sa-i dezarmeze pe bodyguarzii lui Clinton: Sa vedem ce se intampla atunci cu ea!

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 10:40
611 citiri
Trump vrea sa-i dezarmeze pe bodyguarzii lui Clinton: Sa vedem ce se intampla atunci cu ea!
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Donald Trump a starnit din nou controverse pentru incitare la violenta impotriva contracadidatei Hillary Clinton, dupa ce a sugerat ca agentii serviciilor secrete, care asigura in mod permanent securitatea fostului secretar de Stat, ar trebui sa fie dezarmati, "pentru a vedea ce se intampla cu ea in lipsa unei masuri de protectie".

"Cred ca bodyguarzii ei ar trebui sa renunte la toate armele. Cred ca ar trebui sa fie dezarmati. Imediat. Sa vedem ce se intampla atunci cu ea. Luati-le armele. Va fi o situatie extrem de periculoasa", a declarat, vineri, miliardarul republican in ropotele de aplauze ale sustinatorilor sai, informeaza New York Times.

Pentru a-si justifica declaratiile controversate, candidatul republican a acuzat-o pe Clinton ca doreste "sa distruga al doilea amendament" din Constitutia SUA, care prevede dreptul cetatenilor americani de a purta arme.

Securitatea candidatilor prezidentiali este asigurata in mod permanent de catre agenti inarmati ai Secret ...citeste mai departe despre "Trump vrea sa-i dezarmeze pe bodyguarzii lui Clinton: Sa vedem ce se intampla atunci cu ea!" pe Ziare.com

#Trump Clinton dezarmare Secret Service, #Trump violenta Clinton , #Stiri International