Tsipras le cere sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de premier

Duminica, 30 August 2015, ora 13:54
1099 citiri
Tsipras le cere sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de premier
Foto: Alexis Tsipras/Facebook

Fostul premier grec Alexis Tsipras le-a cerut sambata sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de sef al Guvernului, pentru a finaliza transformarea politica a tarii, in conditiile in care partidul sau, Syriza, pierde din avans in sondaje, inaintea alegerilor de luna viitoare.

Tsipras a demisionat brusc saptamana recuta, la cateva zile dupa ce a incheiat cu creditorii internationali un acord de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro. El a luat aceasta decizie pentru a reprima rebeliunea unor parlamentari de extrema-stanga si a-si consolida puterea, relateaza Reuters.

Syriza, partidul lui Tsipras, in continuare pe primul loc in sondajele din GreciaTsipras isi da demisia si anunta alegeri anticipate - reactia Comisiei EuropeneVaroufakis, atac dur la Tsipras: Vrea sa devina noul De Gaulle! (Video)

Dar pariul lui Tsipras, prin convocarea alegerilor anticipate la 20 septembrie, s-ar putea intoarce impotriva lui, sondajele de opinie sugerand ca majoritatea ...citeste mai departe despre "Tsipras le cere sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de premier" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tsipras mandat premier, #Tsipras alegeri anticipate , #Stiri International