Turcia acuza UE ca a incercat sa exporte extrimistii in Siria: Nu e in stare sa-si securizeze granitele!

Sambata, 26 Martie 2016, ora 13:20
954 citiri
Turcia acuza UE ca a incercat sa exporte extrimistii in Siria: Nu e in stare sa-si securizeze granitele!
Foto: Twitter/Simon Hamoir

Oficiali turci au acuzat guvernele europene ca ar fi incercat sa-si exporte in Siria problemele cu extremistii islamici, precizand ca UE nu si-a securizat granitele cum trebuie si ca nu a cooperat cu Ankara pentru a combate terorismul.

The Guardian a consultat mai multe documente oficiale ce prezinta cazuri in care mai multi teroristi au fost lasati sa pareasca Uniunea Europeana cu toate ca se aflau pe listele Interpol sau aveau arme in bagaje.

Erdogan se plange ca Turcia nu e tratata cu "aceeasi sensibilitate" ca alte tari cand au loc atacuri teroriste (Video)

"Ne-am gandit ca motivul pentru care europenii le-au permis plecarea a fost ca ei nu ii voiau in tarile lor", a transmis un oficial turc, potrivit sursei citate.

Atentate la Bruxelles: Belgia acuza Turcia ca a mintit: Nu ne-a avertizat ca Bakraoui e terorist

"Cred ca au fost lenesi si nepregatiti. Probabil ca s-au gandit sa amane rezolvarea situatiei pana cand devine ceva cronic", a adaugat acesta, care nu a dorit ...citeste mai departe despre "Turcia acuza UE ca a incercat sa exporte extrimistii in Siria: Nu e in stare sa-si securizeze granitele!" pe Ziare.com

#Turcia acuzatii Europa export teroristi, #Europa export teroristi, #teroristi Europa, #atenta Bruxelles teroristi , #Stiri International