Turcia ar trebui sa se teama? Americanii au descoperit ca super-armata lui Putin e mai puternica decat credeau (Galerie foto)

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 16:23
2547 citiri
Turcia ar trebui sa se teama? Americanii au descoperit ca super-armata lui Putin e mai puternica decat credeau (Galerie foto)
Foto: Kremlin

Vladimir Putin nu este un lider care face un pas inapoi in fata provocarilor, mai ales in fata uneia letale, asa cum a fost doborarea avionului rusesc de catre aviatia turca, unul dintre piloti fiind ucis.

Un astfel de atac ridica semne de intrebare legate de posibilitatea unei confruntari militare intre Rusia si Turcia si ne face sa ne intrebam cat de periculoasa este, in realitate, Moscova cand vine vorba de razboi, scriu americanii de la revista Popular Mechanics.

Intr-adevar, armata Rusiei ar putea fi acum considerata doar o umbra a puterii militare pe care o avea Uniunea Sovietica - cheltuielile Kremlinului din domeniul apararii reprezinta doar 12% din cele ale Statelor Unite, de exemplu.

Multi occidentali au impresia ca echipamentele militare ale Rusiei sunt invechite sau copiate de la altii si mai cred ca Moscova nu are bani pentru noi investitii.

Insa, in realitate, ...citeste mai departe despre "Turcia ar trebui sa se teama? Americanii au descoperit ca super-armata lui Putin e mai puternica decat credeau (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#armata Putin, #armata Rusia, #razboi Rusia Turcia , #Stiri International