Turnul Eiffel se redeschide duminica, dupa o saptamana de zapezi si inghet

Duminica, 11 Februarie 2018, ora 07:30
1076 citiri
Turnul Eiffel se redeschide duminica, dupa o saptamana de zapezi si inghet
Foto: Twitter/@StormchaserUKEU

Turnul Eiffel se va redeschide duminica, in conditiile in care circulatia pe drumurile si caile ferate din regiunea Parisului a revenit la normal, dupa o saptamana de ninsori si inghet.

In afara unei scurte redeschideri joi dupa-amiaza, aceasta faimoasa atractie turistica din capitala Frantei a fost inchisa de marti, zi in care un strat de zapada de 15 centimetri s-a depus pe strazile Parisului, fortand inchiderea drumurilor si oprirea circulatiei vehiculelor grele, informeaza DPA.

Serviciul meteorologic francez a anuntat, sambata dimineata, ca alerta pentru zapada si inghet emisa pentru regiunea Parisului a incetat, iar restrictiile normale din perioada weekendului aplicate vehiculelor grele de marfa au fost ridicate pentru a permite reluarea transporturilor.

Cele mai multe autobuze si trenuri regionale RER, al caror program fusese puternic perturbat in cursul saptamanii, circula in prezent in regim normal, a indicat compania de transport public din Paris.

Citeste si Zapada a provocat haos la Paris. S-a inchis pana si Turnul Eiffel (Foto) ...citeste mai departe despre "Turnul Eiffel se redeschide duminica, dupa o saptamana de zapezi si inghet" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Turnul Eiffel redeschis , #Stiri International