Twitter anunta ca partidul lui Boris Johnson a inselat publicul in timpul dezbaterii de marti seara

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 11:37
1364 citiri
Twitter anunta ca partidul lui Boris Johnson a inselat publicul in timpul dezbaterii de marti seara
Foto: Facebook/Boris Johnson

Twitter a anuntat ca Partidul Conservator al premierului Boris Johnson a indus in eroare publicul prin schimbarea numelui unuia din conturile sale de pe reteaua de socializare, pentru a face sa para ca este un serviciu de verificare a informatiilor, in timpul dezbaterii electorale televizate din Marea Britanie.

Contul biroului de presa al sediului central de campanie, urmarit de aproape 76.000 de utilizatori, si-a schimbat numele din "CCHQPress" in "factcheckUK" si si-a modificat culoarea de fond din rosu in alb, transmite Reuters.

Compania a anuntat ca va lua "o masura corectiva decisiva" daca va mai avea loc o tentativa similara, a relatat miercuri BBC.

"Twitter este hotarata sa faciliteze o dezbatere sanatoasa pe parcursul alegerilor generale", a declarat un purtator de cuvant al acesteia.

"Avem reguli globale care interzic un comportament care induce oamenii in eroare, inclusiv al celor cu conturi verificate. Orice incercare viitoare de a insela oamenii prin editarea informatiilor unui profil verificat, intr-o maniera vazuta in timpul dezbaterii electorale din Marea Britanie, va avea ca rezultat o actiune corectiva decisiva", a avertizat Twitter. ...citeste mai departe despre "Twitter anunta ca partidul lui Boris Johnson a inselat publicul in timpul dezbaterii de marti seara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Twitter partid Boris Johnson, #partid Boris Johnson inselat publicul , #Stiri International