Ucigasul ambasadorului rus in Turcia ar fi fost politist. A strigat "Allahu Akbar. Nu uitati de Alep, nu uitati de Siria!"

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 20:23
2338 citiri
Ucigasul ambasadorului rus in Turcia ar fi fost politist. A strigat "Allahu Akbar. Nu uitati de Alep, nu uitati de Siria!"
Foto: Captura video Twitter/Ria.ru

Surse din securitatea turca au declarat, luni seara, ca atacatorul inarmat care l-a ucis intr-o galerie de arta pe ambasadorul rus Andrei Karlov era un politist originar din Ankara.

Autoritatile turce au anuntat deja ca atacatorul a fost ucis in urma unui schimb de focuri cu fortele speciale. Acesta a strigat "Allahu Akbar" in momentul atacului asupra ambasadorului Karlov, transmite Reuters.

"Allah akbar! Nu uitati Alepul, nu uitati Siria! Atat timp cat localitatile noastre nu sunt in siguranta, nici voi nu veti simti gustul sigurantei. Dati-va inapoi. Pe mine ma va lua de aici doar moartea. Toti cei vinovati pentru aceasta cruzime vor da socoteala!", a strigat atacatorul in timp ce a deschis focul asupra ambasadorului, care tinea un discurs in galeria din Ankara.

Rusia reactioneaza dupa ce ambasadorul sau in Turcia a fost ucis: Este un act de terorism

Initial, presa turca a relatat ca atacatorul a reusit sa intre la expozitia de fotografie cu ajutorul unei legitimatii de ...citeste mai departe despre "Ucigasul ambasadorului rus in Turcia ar fi fost politist. A strigat "Allahu Akbar. Nu uitati de Alep, nu uitati de Siria!"" pe Ziare.com

#ucigas ambasador rus Turcia, #ucigas ambasador rus politist , #Stiri International