Ucraina, dupa alegeri: Zeci de morti la Donetk. Separatistii controleaza aeroportul

Marti, 27 Mai 2014, ora 10:46
1435 citiri
Ucraina, dupa alegeri: Zeci de morti la Donetk. Separatistii controleaza aeroportul

Zeci de persoane ar fi murit la Donetk, in estul Ucrainei, in confruntarile violente dintre fortele guvernamentale si separatisti.

Potrivit unui raport, un camion care transporta raniti din randurile fortelor locale de auto-aparare a fost lovit de focul fortelor guvernamentale. Cel putin 24 de persoane au murit, a relatat un corespondent al Canalului 5 din St. Petersburg, aflat la fata locului, citat de Itar Tass.

Guvernatorul auto-proclamatei Republici Populare Donetk, Pavel Gubarev, a scris insa, pe pagina sa de Facebook, marti, ca 35 de persoane au murit si 15 au fost ranite in incidentul ce a vizat camionul marcat clar cu semnul serviciilor medicale.

"Junta s-a angajat in cele din urma, irevocabil, pe calea crimelor impotriva umanitatii. Luptele continua la podul Putilov. Sectorul de Dreapta trage cu mortiere in orice misca. Importante pierderi civile", a scris Gubarev.

Niciunul din aceste bilanturi nu este deocamdata confirmat.

Republica populara Donetk a anuntat, ...citeste mai departe despre "Ucraina, dupa alegeri: Zeci de morti la Donetk. Separatistii controleaza aeroportul" pe Ziare.com

#Donetk lupte morti aeroport, #Ucraina morti separatisti , #Stiri International