Ucraina, la un pas de razboi civil: Ianukovici da vina pe CIA

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 11:59
1086 citiri
Ucraina, la un pas de razboi civil: Ianukovici da vina pe CIA
Foto: Arhiva

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici sustine ca Ucraina se afla in pragul unui razboi civil si ca vinovate pentru criza din regiune sunt, partial, Statele Unite, mai exact CIA.

"In timpul conducerii mele la Kiev, noi nu am folosit niciodata asemenea metode impotriva radicalilor sau a extremistilor", a afirmat Ianukovici, aflat in orasul rusesc Rostov pe Don, unde locuieste de mai bine de o luna, de cand a fugit din Ucraina dupa ce a fost inlaturat de la putere, scrie Voice of Russia.

Fostul lider, care inca se considera presedintele legitim al Ucrainei, a precizat ca operatiunile speciale din estul tarii au fost comandate de catre Guvern in urma unei intalniri a ministrilor cu directorul CIA, John Brennan.

Afirmatia lui este sustinuta si de o sursa din interiorul Guvernului ucrainean, care a declarat pentru Ria Novosti ca Brennan a ajuns sambata la Kiev, iar apoi s-a intalnit cu ...citeste mai departe despre "Ucraina, la un pas de razboi civil: Ianukovici da vina pe CIA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Ianukovici CIA, #Viktor Ianukovici SUA, #Viktor Ianukovici Ucraina, #conflict Ucraina , #Stiri International