Ucraina, la un pas de razboi: G7 impune noi sanctiuni Rusiei. Obama e convins ca Putin nu e prost!

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 08:28
1837 citiri
Ucraina, la un pas de razboi: G7 impune noi sanctiuni Rusiei. Obama e convins ca Putin nu e prost!
Foto: AP

Casa Alba a anuntat sambata ca cele mai importante 7 tari ale lumii industrializate au convenit sa impuna noi sanctiuni Rusiei, incepand chiar de luni, ca raspuns la actiunile sale fata de tara vecina, Ucraina.

"Liderii (G7 - n.red) au fost de acord ca trebuie sa existe sanctiuni suplimentare cu privire la Rusia pentru actiunile (din Ucraina - n.red.) (...) Fiecare tara va stabili care sunt sanctiunile specifice pe care le va impune. Aceste sanctiuni vor fi coordonate si complementare, dar nu neaparat identice", a declarat un inalt oficial al administratiei Obama, citat de Los Angeles Times.

Aceasta decizie este o urmare a ceea ce Administratia Obama considera ca sunt eforturile Rusiei de a destabiliza estul Ucrainei, unde separatistii prorusi au ocupat cladiri guvernamentale.

Dupa sosirea in Coreea de Sud, vineri, Obama a declarat reporterilor ca este evident ca sanctiunile adoptate pana acum nu l-au descurajat pe presedintele rus, Vladimir Putin, sa se amestece in treburile ...citeste mai departe despre "Ucraina, la un pas de razboi: G7 impune noi sanctiuni Rusiei. Obama e convins ca Putin nu e prost!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ucraina Rusia sanctiuni G7, #Ucraina sanctiuni economice Rusia , #Stiri International