Ucraina nu mai are timp, Occidentul trebuie sa reactioneze

Sambata, 11 Aprilie 2015, ora 17:12
1531 citiri
Ucraina nu mai are timp, Occidentul trebuie sa reactioneze
Foto: Washington Post

In timp ce atentia Occidentului este concentrata pe Orientul Mijlociu, agresiunea Rusiei in estul separatist al Ucrainei continua.

In incalcarea flagranta a acordului de incetare a focului semnat pe 15 februarie, tancuri, mortare si focuri de artilerie tintesc in fiecare zi pozitiile armatei ucrainene, scrie Washington Post.

De sambata trecuta, noua soldati guvernamentali au fost ucisi. Cel mai recent raport al unei misiuni de monitorizare internationala, publicat miercuri, a aratat "o crestere generala a numarului de incalcari de incetare a focului". Probabil ca ofensiva rusa in Ucraina va escalada, avand in vedere lipsa de reactie a Occidentului.

Acordul de incetare a focului presupunea ca fortele militare sprijinite de Rusia sa-si retraga artileria, tancurile si armele grele din prima linie, care ar urma apoi sa se afle sub atenta monitorizare a inspectorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE).

Ucraina a gasit de la cine sa cumpere arme ...citeste mai departe despre "Ucraina nu mai are timp, Occidentul trebuie sa reactioneze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#razboi Ucraina reactie Occident, #Clark razboi Ucraina , #Stiri International