UE a promis sanctiuni dure pentru Rusia, dar a decis mai bland: A marit lista neagra

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 10:00
940 citiri
UE a promis sanctiuni dure pentru Rusia, dar a decis mai bland: A marit lista neagra
Foto: RT

Comisia Europeana a adaugat joi noi persoane si companii pe lista sa neagra, in urma crizei care a izbucnit in Ucraina de la inceputul anului si a culminat cu doborarea unui avion civil cu 297 de oameni la bord in urma cu o saptamana.

Diplomatii citati de Reuters nu au dorit, insa, sa faca publice si numele, aratand ca acestea vor fi anuntate vineri. Cu toate acestea, Russia Today remarca faptul ca "etapa a treia" a sanctiunilor anuntata cu surle si trambite zilele acestea "s-a fasait" din nou.

Este o noua amanare a sanctiunilor sectoriale sau economice impotriva Rusiei, dupa ce comisarul european pe afaceri externe Chaterine Ashton anuntase, marti, ca UE va lua masuri mult mai dure care vor zgudui Moscova, daca nu ajuta in acheta prabusirii zborului MH17.

Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, a anuntat marti, pe Twitter, ca CE va incepe in curand sa lucreze la sanctiuni in sectorul ...citeste mai departe despre "UE a promis sanctiuni dure pentru Rusia, dar a decis mai bland: A marit lista neagra" pe Ziare.com

#Comisia Europeana sanctiuni Rusia, #Rusia sanctiuni criza Ucraina, #Rusia sanctiuni avion Malaezia racheta , #Stiri International