UE incepe vanatoarea de traficanti cu imigranti: Ampla operatiune militara in Mediterana

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 16:41
1033 citiri

Vasele de lupta ale Uniunii Europene au inceput, miercuri, o operatiune militara de prindere a traficantilor de imigranti din Mediterana.

Sefa politicii externe europene, Federica Mogherini, a anuntat, luna trecuta, ca operatiunea EUNAVFOR MED, lansata pentru a distruge retelele de traficanti ce alimenteaza criza imigrantilor, va intra in faza a doua, scrie The Telegraph.

Prima faza a presupus strangerea si analizarea informatiilor cu privire la retelele de traficanti, incepand cu luna iulie.

Criza imigrantilor: Peste 1.800 de persoane salvate luni in Marea Mediterana

Sase nave se afla deja in apele internationale de langa coastele Libiei, de unde pornesc spre Europa multe vase incarcate-ochi cu imigranti. Printre cele sase nave se afla un portavion italian, o fregata franceza, una bratianica si una spaniola si doua vase germane.

Cel putin inca trei nave, puse la dispozitia operatiunii de marinele din Marea Britanie, Belgia si Slovenia, vor ajunge acolo pana la sfarsitul ...citeste mai departe despre "UE incepe vanatoarea de traficanti cu imigranti: Ampla operatiune militara in Mediterana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE operatiune arestare traficanti imigranti, #UE traficanti imigranti Mediterana , #Stiri International