UE pune piciorul in prag: Securizeaza granitele externe si vrea prioritar imigranti "talentati"

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 23:48
1210 citiri
UE pune piciorul in prag: Securizeaza granitele externe si vrea prioritar imigranti "talentati"
Foto: European Union Agency for Fundamental Rights

CE a inceput sa lucreze la o agenda europeana cuprinzatoare in materie de migratie, Colegiul comisarilor stabilind, miercuri, domeniile de actiune in acest sens: sistem comun de azil politic, o noua politica privind migratia legala, combaterea migratiei ilegale si securizarea frontierelor externe.

Potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, in cadrul Colegiului comisarilor a avut loc, miercuri, o prima dezbatere orientativa cu privire la actiunile-cheie pentru intensificarea eforturilor UE de punere in aplicare a instrumentelor si cooperarii existente privind gestionarea fluxurilor de migratie din tarile terte.

"O buna gestionare a migratiei reprezinta o provocare pentru Europa, in ansamblu. Acum este momentul sa avem o noua abordare privind modul in care colaboram: trebuie sa utilizam mai bine si mai coerent toate instrumentele de care dispunem, sa convenim prioritati comune si sa sporim resursele alocate la nivelul UE si la nivel national, sa realizam o solidaritate reala si ...citeste mai departe despre "UE pune piciorul in prag: Securizeaza granitele externe si vrea prioritar imigranti "talentati"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Uniunea Europeana migratie ilegala, #Uniunea Europeana securizare frontiere migratie , #Stiri International