Ultima batalie inainte de Brexit: Eforturi pentru a-i convinge pe indecisi

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 09:41
827 citiri
Ultima batalie inainte de Brexit: Eforturi pentru a-i convinge pe indecisi
Foto: Arhiva Ziare.com

Taberele pro si anti-Brexit se lupta, miercuri, pentru convingerea celor indecisi cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

In ajunul referendumului, se anunta discursuri, interviuri, dezbateri si distribuire de manifeste, transmite News.ro, citand AFP.

Cu o zi inaintea acestui scrutin - hotarator pentru viitorul tarii, dar si al Europei - cele doua tabere sunt cot la cot. Proeuropenii inregistreaza un avans de doar un punct procentual (51%) in intentiile de vot, potrivit unei medii a ultimelor sase sondaje calculate de site-ul WhatUKThinks.

Obiectivul este, astfel, clar pentru ambele parti: sa-i convinga pe cei aproximativ 10% indecisi, care ar putea sa incline balanta in favoarea unei tabere sau celeilalte.

Premierul conservator David Cameron a dat tonul printr-un interviu publicat pe prima pagina a ziarului The Guardian. Seful Executivului britanic afirma in acest interviu ca, alegand sa ramana in UE, britanicii vor transmite "mesajul clar" ca Regatul ...citeste mai departe despre "Ultima batalie inainte de Brexit: Eforturi pentru a-i convinge pe indecisi" pe Ziare.com

#Brexit referendum, #Brexit Marea Britanie, #referendum Brexit Marea Britanie , #Stiri International