Rectii ferme dupa intalnirea Putin-Merkel-Hollande: Daca nu ajungem la compromis, scenariul se numeste razboi

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 12:55
1135 citiri

Presedintele francez Francois Hollande a subliniat, sambata, ca negocierile purtate de Franta si Germania cu liderul rus Vladirmir Putin pentru un plan de pace in Ucraina reprezinta "o ultima sansa" pentru a evita razboiul.

"Cred ca aceasta este una dintre ultimele sanse, de aceea am luat avut aceasta initiativa", a declarat Hollande, vorbind despre discutiile care au avut loc vineri seara la Moscova, relateaza Daily Mail, citand Associated Press.

"Daca nu reusim sa ajungem la un compromis, un acord de pace pe termen lung, stim cu totii care va fi scenariul. Acest scenariu are un nume, se numeste razboi", le-a spus Hollande jurnalistilor.

Angela Merkel nu s-a declarat foarte optimista in legatura cu planul de pace. Merkel a marturisit, sambatam ca "nu este cert" ca initiativa de pace in Ucraina prezentata vineri in intalnirea Merkel-Hollande-Putin la Moscova va avea succes.

Intalnire cu miza istorica la Moscova: Merkel spune ca "nu e cert" ca planul de pace pentru Ucraina ...citeste mai departe despre "Rectii ferme dupa intalnirea Putin-Merkel-Hollande: Daca nu ajungem la compromis, scenariul se numeste razboi" pe Ziare.com

#Hollande razboi Ucraina, #Merkel plan pace Ucraina, #Merkel Putin Ucraina , #Stiri International