Un aliat strategic al americanilor refuza o intalnire cu Obama

Marti, 08 Martie 2016, ora 09:12
711 citiri
Un aliat strategic al americanilor refuza o intalnire cu Obama
Foto: Facebook/Barack Obama

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, nu a dat urmare unei propuneri de intalnire la Washington cu presedintele american, Barack Obama, a informat luni Casa Alba, care si-a exprimat "surprinderea".

Acest episod, nou obstacol in relatiile cunoscute ca tensionate dintre administratia Obama si prim-ministrul Netanyahu, s-a petrecut cu o zi inainte de vizita in Israel a vicepresedintelui american, Joe Biden, anunta AFP.

Potrivit executivului american, guvernul israelian a solicitat o intalnire intre Barack Obama si Benjamin Netanyahu "pe 17 sau 18 martie" si, in urma cu doua saptamani, data de 18 aprilie a fost retinuta de Casa Alba.

"Ne pregateam pentru aceasta intalnire bilaterala cand am fost surprinsi sa aflam - mai intai din mass-media - ca prim-ministrul, in loc sa accepte ...citeste mai departe despre "Un aliat strategic al americanilor refuza o intalnire cu Obama" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Benjamin Netanyahu refuzat Obama, #Benjamin Netanyahu intalnir Obama, #Benjamin Netanyahu Barack Obama , #Stiri International