Un avion de lupta posibil al Rusiei a bombardat azi orasul atacat marti cu bombe chimice

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 15:14
801 citiri

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca un avion de lupta a bombardat localitatea Khan Sheikhoun la doar cateva ore dupa ce armata americana a lansat un atac aerian asupra bazei fortelor guvernamentale siriene de la Shayrat. Este vorba despre orasul care a fost atacat cu arme chimice marti.

Activistii nu sunt siguri daca un avion de lupta sirian sau rusesc a lansat ultimul bombardament asupra Khan Sheikhoun, situat in teritoriile rebele din provincia Idlib.

Potrivit primelor informatii, avionul de lupta a lansat un atac in jurul orei locale 11.00 asupra jumatatii nordice a localitatii Khan Sheikhoun, unde 86 de persoane si-au pierdut viata dupa un atac chimic.

Activistii au mai spus ca avioanele fortelor siriene care au dus la capat atacul chimic de marti ar fi zburat din directia bazei de la Shayrat, cea atacata joi noapte de americani.

Tot vineri, Statul Islamic a profitat de faptul ca Statele Unite ale Americii au bombardat Siria si a lansat un atac asupra unei baze a armatei siriene aflata la aproximativ 30 de kilometri de baza aeriana vizata americani. ...citeste mai departe despre "Un avion de lupta posibil al Rusiei a bombardat azi orasul atacat marti cu bombe chimice" pe Ziare.com

#oras atac chimic bombardat vineri, #nou atac Siria vineri, #avion rusesc atac oras Siria , #Stiri International