Un avion cu 116 persoane a disparut in Africa

Joi, 24 Iulie 2014, ora 14:10
1140 citiri
Un avion cu 116 persoane a disparut in Africa
Foto: Swiftair

Compania Air Algeria a anuntat pierderea contactului cu unul dintre avioanele sale, care decolase din orasul Ouagadougou, din statul african Burkina Faso. Aparatul are 116 persoane la bord.

"Serviciile de control aerian au pierdut legatura cu unul din avioane, joi, care zbura de la Ouagadougou spre Alger, la 50 de minute dupa decolare", se arata intr-un anunt facut de companie, arata Daily Star, care citeaza AFP.

O sursa din cadrul companiei a declarat pentru AFP ca avionul a fost inchiriat de Air Algerie de la o companie spaniola, al carei nume nu l-a divulgat.

Este insa vorba de compania Swiftair, care a confirmat, intr-un comunicat, ca a inchiriat operatorului aerian Air Algeria un avion MD83 (foto) care a decolat din Ouagadougou, din statul african Burkina Faso, cu destinatia Alger, destinatie care nu a fost insa atinsa.

Swiftair a mai precizat ca la bordul avionului se aflau 110 ...citeste mai departe despre "Un avion cu 116 persoane a disparut in Africa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Algeria Africa avion disparut, #Africa Air Algeria avion disparut, #Air Algeria avion disparut pasageri , #Stiri International