Un barbat cu un cutit a fost arestat langa Buckingham, chiar inainte sa vina regina

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 14:41
1057 citiri
Un barbat cu un cutit a fost arestat langa Buckingham, chiar inainte sa vina regina
Foto: Arhiva Ziare.com

Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat, miercuri, in apropiere de Palatul Buckingham.

Incidentul vine la doua zile dupa atentatul de la Manchester, in urma caruia, luni seara, 22 de oameni au murit si 59 au fost raniti.

Potrivit politiei britanice, barbatul a fost arestat in aceasta dimineata, cu doar 30 de secunde inainte ca regina Elisabeta a II-a sa treaca prin zona cu masina, scrie Daily Mirror.

Politistii l-au imobilizat pe barbat in jurul orei locale 10:40 (ora 12:40, ora Romaniei - n.red.).

Politia metropolitana a anuntat ca arestarea nu are legatura cu vreo amenintare terorista si ca nimeni nu a fost ranit in urma acestui incident.

Arestarea are loc in contextul in care securitatea a fost sporita in jurul locurilor cheie din Marea Britanie, inclusiv Palatul Buckingham, dupa ce premierul Theresa May a anuntat ca trimite armata pe strazi, fiind ridicat gradul amenintarii de securitate la nivelul critic.

Ce stim pana acum despre atentatul din Manchester - 6 raspunsuri cheieAutorul atentatului terorist din Manchester a fost identificat - Ce se stie despre elDupa atentatul din Manchester, ramane intrebarea: Ce bomba a folosit kamikaze si cine l-a invatat sa o faca?Statul Islamic, dupa atentatul de la Manchester: Asta este doar inceputul! ...citeste mai departe despre "Un barbat cu un cutit a fost arestat langa Buckingham, chiar inainte sa vina regina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barbat inarmat cutit arestat Buckingham, #barbat arestat Palatul Buckingham , #Stiri International