Un american de 75 de ani, care astepta pedeapsa capitala de peste trei decenii, a fost executat

Vineri, 26 Mai 2017, ora 11:15
934 citiri
Un american de 75 de ani, care astepta pedeapsa capitala de peste trei decenii, a fost executat
Foto: Pixabay/Myriams Fotos

Tommy Arthur, condamnat pentru crima, a fost executat in Alabama, vineri dimineata, cu o injectie letala dupa zeci de ani de asteptari.

El a fost condamnat la moarte dupa ce in 1982 l-a ucis pe Troy Wicker, dar pana acum reusise sa obtina sapte amanari ale sentinei, arata CBS News.

Acestea se intelesese cu amanta sa, sotia lui Wicker, sa il ucida pe acesta. Femeia a declarat dupa crima ca in locuinta sa a intrat un barbat afro-american care a violat-o si i-a ucis sotul. Apoi, a recunoscut ca a pus la cale uciderea sotului sau cu Tommy Arthur, care a venit in seara crimei cu machiaj pe fata si cu o peruca, astfel incat sa para afro-american. Ea a spus si ca i-a dat lui Tommy Arthur 10.000 de dolari pentru a-i ucide sotul.

Sentinta la moarte a lui Tommy Arthur a fost amanata de sapte ori de judecatori, dar acum Curtea Suprema a Statelor Unite ale Americii a refuzat sa o amane pentru a opta oara.

Saptamana trecuta, Tommy Arthur a declarat pentru NBC News ca e posibil ca avocatii sai sa fi gasit o cale sa il tina in viata. "Pana nu imi dau ultima suflare vor avea speranta", a spus el atunci.

After 7 prior execution dates were postponed, Alabama inmate Tommy Arthur was put to death. https://t.co/w2uRIACFKZ pic.twitter.com/EHD7Wpp7hU- CNN Breaking News (@cnnbrk) 26 mai 2017

A.G. ...citeste mai departe despre "Un american de 75 de ani, care astepta pedeapsa capitala de peste trei decenii, a fost executat" pe Ziare.com

#condamnat executat Alabama, #condamnat executat injectie letala , #Stiri International