Un celebru politician francez catre fiica sa: Doar un glont in cap ma poate opri

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 11:36
1056 citiri
Un celebru politician francez catre fiica sa: Doar un glont in cap ma poate opri
Foto: Facebook/Jean-Marie Le Pen

Jean-Marie Le Pen, fostul presedinte al Frontului National din Franta, are un mesaj pentru fiica sa, Marine Le Pen, la mai bine de un an de cand acesta a fost exclus din partidul de extrema dreapta pe care chiar el l-a fondat si condus timp de aproape 40 de ani.

"Exista doar o modalitate de a-l elimina pe Le Pen. Iar asta e sa-i tragi un glont in cap. Daca e in viata, vorbeste...nu voi pastra tacerea. Ar fi ciudat. Oamenii nu ar intelege de ce Jean-Marie Le Pen nu spune ce gandeste", a declarat cel mai in varsta politician activ al Frantei, scrie Politico.

La 88 de ani, Le Pen nu mai are aceeasi vigoare fizica. Nu mai poate face 50 de flotari imediat dupa ce se trezeste, iar cei care il viziteaza la resedinta sa din Montretout sunt sfatuiti sa vorbeasca tare, ca politicianul sa-i poata auzi. Insa sa spui ca Le Pen este mort din punct de vedere politic ar fi gresit.

Dupa o vacanta in sudul Frantei, Le Pen revine cu o razbunare, sustine Politico si detaliaza planul octagenarului ...citeste mai departe despre "Un celebru politician francez catre fiica sa: Doar un glont in cap ma poate opri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jean Marie Le Pen glont cap, #Jean Marie Le Pen politica, #Jean Marie Le Pen revenire , #Stiri International