Un deputat german acuza Romania ca e vasalul facil al americanilor in lupta imaginara cu Rusia

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 08:04
930 citiri
Un deputat german acuza Romania ca e vasalul facil al americanilor in lupta imaginara cu Rusia
Foto: Facebook/Alexander Soranto Neu

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru suplimentarea prezentei militare in Europa de Est si pentru mentinerea tensiunilor, iar in acest sens au nevoie de "vasali docili" precum Romania si alte tari, acuza un deputat german.

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei "amenintari" din partea Rusiei pentru a putea suplimenta prezenta militara in Europa, acuza Alexander Neu (foto), un deputat german de extrema-stanga, intr-un interviu acordat agentiei ruse Sputnik, atribuind Washingtonului practici specifice Razboiului Rece.

"Tinand cont de informatiile publicate in presa, o suplimentare a efectivelor americane in Europa este prevazuta in anul 2017. Daca Rusia ar fi cu adevarat atat de agresiva, ma intreb de ce Statele Unite adopta atat de tarziu astfel de actiuni. In cazul in care imensa amenintare reprezentata de Rusia exista real, asa cum incearca Statele Unite sa ne convinga, suplimentarea trupelor ar trebui sa aiba loc mult mai ...citeste mai departe despre "Un deputat german acuza Romania ca e vasalul facil al americanilor in lupta imaginara cu Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia Romania vasali facili SUA, #deputat Germania Romania SUA , #Stiri International