Elicopter doborat de talibani peste o scoala: Ambasadorul Romaniei in Pakistan era la bord

Vineri, 08 Mai 2015, ora 12:10
955 citiri

Un elicopter la bordul caruia se aflau mai multi ambasadori straini in Pakistan, printre care si cel al Romaniei, s-a prabusit vineri in nord-vestul tarii, peste o scoala.

UPDATE: - Teroristii gruparii Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) au anuntat ca elicopterul a fost doborat de ei. Se pare ca atacul il viza pe premierul pakistanez, Nawaz Sharif, insa acesta se afla in alt elicopter.

In urma accidentului, ambasadorii Norvegiei si statului Filipine in Pakistan au murit. Totodata, si-au pierdut viata si sotiile ambasadorilor din Malaezia si Indonezia, precum si cei doi piloti.

Ministerul roman de Externe a anuntat ca ambasadorul Romaniei este in viata.

"Din informatiile transmise de MAE pakistanez ambasadei Romaniei la Islamabad, in aceasta dimineata, in nordul Pakistanului, a avut loc un accident de elicopter la bordul caruia se aflau si cetateni straini, inclusiv ambasadorul Romaniei in Pakistan.

MAE a reusit ulterior sa-l contacteze telefonic pe ambasadorul roman, care a ...citeste mai departe despre "Elicopter doborat de talibani peste o scoala: Ambasadorul Romaniei in Pakistan era la bord" pe Ziare.com

#elicopter Pakistan prabusit, #elicopter prabusit ambasadori murit , #Stiri International