Un important terorist a fost ucis: Nu se stie daca l-au omorat rusii sau americanii

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 08:19
694 citiri

Un luptator saudit, membru al Frontului Al-Nosra, afiliat organizatiei Al-Qaida, a fost ucis de o lovitura aeriana in nordul Siriei, a informat vineri un ONG.

Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO) a facut cunoscut ca Sanafi al-Nasr a fost ucis in provincia Alep impreuna au alti doi lideri ai Frontului Al-Nosra, transmite AFP.

Potrivit OSDO, cu sediul la Londra, cei trei indivizi au fost omorati in timp ce se gaseau intr-o masina, de un tir despre care nu se stie daca provenea de la un avion al coalitiei conduse de Statele Unite sau de la un aparat al fortelor ruse angajate in Siria.

Sanafi al-Nasr figureaza ca unul din posibilele pseudonime ale lui Abdul Mohsen Abdullah Ibrahim al-Sharikh, un saudit desemnat in 2014 de Departamentul Trezoreriei din SUA ca fiind "terorist international" pentru Frontul Al-Nosra si Al-Qaida.

OSDO i-a identificat pe ceilalti doi ca fiind Abu Yasser al-Maghrebi si ...citeste mai departe despre "Un important terorist a fost ucis: Nu se stie daca l-au omorat rusii sau americanii" pe Ziare.com

#terorist Al Nosra ucis Siria, #terorist Al Qaida omorat Siria , #Stiri International