Un obiect zburator plecat din Coreea de Nord a fost primit in Sud cu 90 de rafale de mitraliera

Marti, 23 Mai 2017, ora 16:19
1229 citiri

Armata sud-coreeana a anuntat ca a efectuat, marti, tiruri de avertisment impotriva unui obiect provenind dinspre Coreea de Nord, care a patruns in spatiul sau aerian dupa ce a survolat zona demilitarizata (DMZ) ce desparte cele doua tari surori si inamice.

Obiectul respectiv nu a fost identificat, iar traiectoria lui era studiata, a precizat armata intr-un comunicat.

Un oficial sud-coreean a declarat pentru AFP ca ar putea sa fie vorba despre o drona.

Armata sud-coreeana nu a precizat daca obiectul respectiv a fost doborat sau daca s-a intors din drum si a trecut din nou frontiera in Coreea de Nord, una dintre cele mai frotificate frontiere din lume.

"Armata (sud-coreeana) tine Nordul sub o supraveghere stransa si mentine un nivel ridicat de vigilenta", se arata in comunicat.

Potrivit agentiei sud-coreene Yonhap, militarii au tras 90 de rafale de mitraliera in directia obiectului.

Tensiunile s-au amplificat in regiune din cauza ambitiilor nucleare ale Phenianului, iar acest incident are loc la doar doua zile dupa un nou tir de racheta nord-coreeana.

Avertisment ferm al presedintelui sud-coreean: Este foarte posibil un conflict militar cu Coreea de NordTensiuni in crestere: Coreea de Nord ameninta cu razboi total, Trump ii transmite un mesaj lui Kim Jong UnCoreea de Nord anunta SUA ca e pregatita de orice tip de razboi ...citeste mai departe despre "Un obiect zburator plecat din Coreea de Nord a fost primit in Sud cu 90 de rafale de mitraliera" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#armata sud coreeana, #obiect neidentificat frontiera Nord , #Stiri International