Un oficial de la Moscova acuza dur NATO: Viseaza la un "maidan rusesc"

Vineri, 06 Martie 2015, ora 07:38
828 citiri
Un oficial de la Moscova acuza dur NATO: Viseaza la un "maidan rusesc"
Foto: Ria Novosti

NATO viseaza la un "maidan rusesc", a afirmat joi emisarul Rusiei la Alianta Nord-Atlantica, Aleksandr Grusko, comentand conferinta interparlamentara UE pe probleme de politica externa si securitate, desfasurata joi la Riga, capitala Letoniei.

"Declaratia de la Riga arata o preocupare pentru democratia si politica interna din Rusia. Cel putin acum stim ca NATO are un vis, si anume un maidan rusesc", a comentat Aleksandr Grusko referindu-se la conferinta din capitala Letoniei, la care a participat si Alexander Vershbow, adjunct al secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza agentia rusa de stat Tass, in pagina electronica.

Putin: Extremistii folosesc "tehnologii colorate" impotriva Rusiei

"NATO are o istorie lunga de operatiuni hibride. Orice stat sau organizatie poate invata de la Alianta. Am vazut aceste semne arhicunoscute de intimidare militara, interventie sub acoperire, furnizare de sisteme de aparare si arme, santaj economic, duplicitate diplomatica, ...citeste mai departe despre "Un oficial de la Moscova acuza dur NATO: Viseaza la un "maidan rusesc"" pe Ziare.com

#NATO maidan Rusia, #acuzatii Rusia NATO , #Stiri International