Un om de incredere al lui Putin i-ar fi dat lui Trump zeci de milioane de dolari in campanie. FBI a deschis ancheta (Surse)

Vineri, 19 Ianuarie 2018, ora 16:47
1067 citiri
Un om de incredere al lui Putin i-ar fi dat lui Trump zeci de milioane de dolari in campanie. FBI a deschis ancheta (Surse)
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Biroul Federal pentru Investigatii verifica daca bancherul rus Aleksandr Torsin, un apropiat al presedintelui Vladimir Putin si viceguvernator al Bancii Centrale a Rusiei, a trimis bani Asociatiei Nationale pentru Arme de foc din Statele Unite pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa castige alegerile din 2016, sustin surse de la Washington.

Asociatia Nationala pentru Arme de foc (NRA) a oferit 30 de milioane de dolari pentru sustinerea electorala a lui Donald Trump in campania din 2016. Conform unor membri ai comisiei de ancheta, suma oferita ar fi de fapt 70 de milioane de dolari, iar sursele de finantare nu se cunosc. In Statele Unite este ilegala folosirea de fonduri straine pentru in alegerile federale.

Aleksandr Torsin este membru al Asociatiei Nationale pentru Arme de foc din Statele Unite, dar este suspectat ca ar fi si liderul unui grup infractional rus numit Taganskaia.

In noiembrie 2017, NBC News a relatat ca Jared Kushner - ginerele si consilierul pentru Afaceri Politice al lui Donald Trump - a negat ca ar fi avut o intrevedere cu Aleksandr Torsin. In mai 2016, Aleksandr Torsin a stat langa Donald Trump jr. la un eveniment privat organizat de NRA.

Trump nu crede ca va fi interogat in ancheta referitoare la Rusia: Vanatoarea de vrajitoare continuaCum a reusit Michael Wolff sa patrunda in Casa Alba si sa afle atat de multe secrete despre Donald Trump

Raport din Congresul SUA: Rusia ar fi incercat sa influenteze alegerile din Roman ...citeste mai departe despre "Un om de incredere al lui Putin i-ar fi dat lui Trump zeci de milioane de dolari in campanie. FBI a deschis ancheta (Surse)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Rusia implicare campanie, #FBI ancheta , #Stiri International