Un paria pentru Occident, de ce este Putin primit cu bratele deschise in Italia

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 12:17
1089 citiri
Un paria pentru Occident, de ce este Putin primit cu bratele deschise in Italia
Foto: Kremlin

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Italia, miercuri, va reconfirma relatia speciala intre Moscova si Roma, in conditiile in care nicio alta mare tara din UE nu l-ar primi cu caldura pe seful de Kremlin.

Putin merge in Italia pentru a vizita pavilionul rus la expozitia de la Milano exact cu ocazia zilei nationale a Rusiei si se indreapta apoi spre Roma. Va avea intalniri cu premierul Matteo Renzi, cu presedintele Sergio Mattarella si chiar si cu papa Francisc, scrie The Guardian.

Vizita prezidentiala confirma relatia calda intre Rusia si Italia, intr-un moment in care Putin este tratat ca un paria pe scena lumii occidentale. La inceputul acestei saptamani, spre exemplu, liderii G7 au amenintat ca sunt pregatiti sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei, daca escaladeaza conflictul din Ucraina.

Intalnire intre Putin si papa Francisc - despre ce vor discuta

Afinitatea lui Putin pentru Italia si prietenia sa cu miliardarul Silvio Berlusconi, fostul premier, sunt atat ...citeste mai departe despre "Un paria pentru Occident, de ce este Putin primit cu bratele deschise in Italia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vladimir Putin vizita Italia, #Rusia relatie Italia Putin, #Vladimir Putin Papa Francisc , #Stiri International