Un producator de la CNN, surprins cand spunea ca investigatia legaturilor lui Trump cu Rusia e un rahat (Video)

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 21:52
824 citiri
Un producator de la CNN, surprins cand spunea ca investigatia legaturilor lui Trump cu Rusia e un rahat (Video)
Foto: Facebook/Donald Trump

Un producator al postului de televiziune american CNN a fost inregistrat cu o camera ascunsa cand spunea ca investigatiile asupra presupuselor legaturi intre presedintele SUA Donald Trump si Rusia sunt "un rahat".

Filmuletul a fost facut public de James O'Keefe, un cunoscut activist american, scrie BuzzFeed News.

Clipul il are ca personaj central pe John Bonifield, producator de emisiuni medicale la CNN. El sustine ca postul de televiziune a difuzat stiri despre presupusele legaturi ale lui Trump cu Rusia pentru rating.

Insa el crede ca povestea e "un mare rahat", in conditiile in care nu exista nicio dovada concreta in acest sens.

"Nu e ceva palpabil, dar ei continua sa faca sapaturi. Asa ca... cel mai probabil, presedintele are dreptate cand spune ca e o vanatoare de vrajitoare", a spus John Bonifield, potrivit inregistrarii.

Reamintim ca Donald Trump a negat ca are legaturi cu Rusia, care e banuita ca a intervenit prin diversi hackeri in algerile prezidentiale.

De asemenea, el a sustinut in repetate randuri ca este tinta "celei mai mari vanatori de vrajitoare" din istoria politica a SUA si ca aceasta campanie impotriva sa divizeaza tara.

Subiectul acesta a fost abordat si la prima intalnire fata in fata dintre Putin si Trumo ce a avut loc vineri, in cadrul summitului G20.

Vezi aici cum a decurs intalnirea dintre Trump si Putin

C.P. ...citeste mai departe despre "Un producator de la CNN, surprins cand spunea ca investigatia legaturilor lui Trump cu Rusia e un rahat (Video)" pe Ziare.com

#producator CNN Trump , #Stiri International