Un pusti spune ca a spart mailul sefului CIA: Ce informatii confidentiale a gasit

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 08:59
1059 citiri
Un pusti spune ca a spart mailul sefului CIA: Ce informatii confidentiale a gasit
Foto: Arhiva Ziare.com

Scandalul in care este implicata Hillary Clinton, acuzata ca a folosit adresa de mail personala in interes de serviciu, nu l-a oprit pe seful CIA sa pastreze documente legate de munca in corespondenta electronica de pe contul sau de AOL, potrivit unui licean care sustine ca i-a spart casuta de mail.

Mailul privat al directorului CIA, John Brennan, continea documente care nu ar fi trebuit sa ajunga pe mana oricui - inclusiv o cerere de 47 de pagini pentru a obtine o autorizatie top secreta. Asta pana cand si-a dat seama ca cineva a patruns in corespondenta sa electronica, a declarat hackerul pentru The Post, citat de News.com.au.

Scandalul cu mailurile lui Hillary Clinton: O suta contineau informatii sensibile

Printre mailurile lui Brennan se mai regaseau informatiile personale a zeci de oficiali din cadrul serviciilor americane, precum si un document guvernamental despre utilizarea "tehnicilor dure de interogare" a suspectilor de terorism, a mai spus pustiul.

Acum, hackerul ...citeste mai departe despre "Un pusti spune ca a spart mailul sefului CIA: Ce informatii confidentiale a gasit" pe Ziare.com

#mail sef CIA spart, #mail sef CIA confidential, #mail sef CIA hacker , #Stiri International