Un rus a restituit 87.000 de euro, pierduti de Posta

Joi, 10 Februarie 2011, ora 00:15
823 citiri
Un rus a restituit 87.000 de euro, pierduti de Posta

Un rus a gasit pe drum saci care contineau peste 3,5 milioane de ruble (87.500 de euro), cazuti dintr-o furgoneta postala in regiunea rurala din Vologda, in nord-vestul Rusiei, si i-a restituit, a anuntat miercuri directia regionala a Postei, potrivit Mediafax.

Un rus a gasit pe drum saci care contineau peste 3,5 milioane de ruble (87.500 de euro), cazuti dintr-o furgoneta postala in regiunea rurala din Vologda, in nord-vestul Rusiei, si i-a restituit, a anuntat miercuri directia regionala a Postei.

"Fiodor Korotaev, un sofer de autobuz, a restituit saci cu peste 3,5 milioane de ruble, care cazusera dintr-o furgoneta postala.

Sacii contineau bani destinati achitarii pensiilor, alocatiilor familiale si unor transferuri", a precizat serviciul de presa al Postei din Vologda.

Sacii cazusera in timpul transportului din cauza deschiderii intempestive a usilor vehiculului, potrivit aceleiasi surse. Posta nu a precizat daca cineva realizase pierderea acestor saci cu bani.

Posta rusa, unde salariul mediu se ridica la 20.000 de ruble (500 de euro), i-a oferit lui Korotaev drept recompensa un abonament gratuit la aproximativ zece ziare. 

#rus, #bani pierduti, #posta , #Stiri International