Un sef al Mafiei italiene a fost impuscat mortal in timp ce se plimba cu bicicleta

Marti, 23 Mai 2017, ora 20:57
1073 citiri
Un sef al Mafiei italiene a fost impuscat mortal in timp ce se plimba cu bicicleta
Foto: Arhiva Ziare.com

Giuseppe Dainotti, in varsta de 67 de ani, unul dintre sefii Mafiei italiene, a fost impuscat mortal in cap in timp ce se plimba cu bicicleta pe o strada din Palermo.

Martorii sustin ca victima a fost impuscata de doi ucigasi pe un scuter. Crima a avut loc nu departe de o scoala, informeaza The Guardian.

Fotografii cu trupul sau neinsufletit acoperit de un cearsaf, la vedere nefiind decat incaltamintea si bicicleta alba pe care se afla, au facut inconjurul presei italiene marti.

Dupa asasinatul din plina strada, procurorul Francesco Lo Voi a declarat ca acest act este o amenintare, o dovada ca Cosa Nostra e departe de a fi invinsa.

"Cand unii sustin ca mafia nu mai exista sau a fost distrusa, ceva intotdeauna se intampla, pentru a confirma ca este in continuare aici", a spus acesta. "Cand e necesar, loveste din nou, intr-un mod direct", a mai adaugat procurorul.

Giuseppe Dainotti era prieten apropiat cu Salvatore Cancemi, un sef de mafie de rang inalt care a fost implicat in pregatirea si asasinarea lui Giovanni Falcone, un cunoscut magistrat anti-mafie, si a altui magistrat ucis in 1992, Paolo Borsellino. Cancemi s-a predat in 1993 si a devenit colaborator al Politiei.

Citeste si Incredibila poveste a orasului care e sediu pentru Mafie: Saracie lucie, un singur hotel, criminalitate zero

A.S. ...citeste mai departe despre "Un sef al Mafiei italiene a fost impuscat mortal in timp ce se plimba cu bicicleta" pe Ziare.com

#sef Mafie Ialia impuscat, #sef Mafie executat Palermo, #sef Mafie omorat Sicilia, #Giuseppe Dainotti mafie impuscat , #Stiri International