Unde este Putin? Semne de intrebare, speculatii si intalniri amanate

Luni, 16 Martie 2015, ora 11:58
1010 citiri
Unde este Putin? Semne de intrebare, speculatii si intalniri amanate
Foto: CNBC

Presedintele rus Vladimir Putin nu a mai aparut in public de aproximativ o saptamana si jumatate, alimentand speculatiile cu privire la sanatatea sa, acapararea puterii si chiar despre viata sa amoroasa.

Chiar daca Kremlinul si presa de stat rusa au difuzat imagini si inregistrari cu Vladimir Putin, acest lucru nu a inabusit zvonurile cu privire la unde se afla presedintele Rusiei, deoarece nu este clar unde acele imagini si filmari au fost facute, relateaza CNN.

Putin e de negasit: Cel mai recent zvon despre disparitia liderului rus vine de la CIA

Toate privirile sunt indreptate, luni, catre intalnirea programata cu presedintele Kargazstanului, la Sankt Petersburk, impreuna cu intrebarea daca liderul rus isi va face aparitia.

Exista insa un mic "detaliu" care alimenteaza semnele de intrebare din jurul acestei intalniri si situatiei lui Vladimir Putin: Vineri, cu trei zile inainte de intalnire, televiziunea rusa de stat a difuzat prematur o stire potrivit careia... citeste mai departe despre "Unde este Putin? Semne de intrebare, speculatii si intalniri amanate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#disparitie Vladimir Putin, #unde este Vladimir Putin, #Vladimir Putin disparut , #Stiri International