Unde si de ce a disparut Vladimir Putin? Cele mai bune teorii

Duminica, 15 Martie 2015, ora 13:56
1048 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin nu a mai fost vazut in public din data de 5 martie, cand s-a intalnit cu premierul italian Matteo Renzi.

Absenta sa neobisnuit de lunga vine pe fondul zvonurilor cu privire la o disensiune in randul elitei politice din Moscova in urma asasinarii unuia dintre cei mai proeminenti lideri ai opozitiei ruse, Boris Nemtov, in campul vizual al Kremlinului, scrie Business Insider.

Suspiciunile s-au intensificat dupa ce Putin a anulat o vizita la Astana, Kazahstan, programata pentru aceasta saptamana. Un oficial al guvernului kazah a declarat pentru Reuters ca presedintele rus s-ar fi imbolnavit. Informatia a fost respinsa de purtatorul de cuvant al lui Putin, care a asigurat ca liderul de la Kremlin "are intalniri tot timpul".

Totusi, nicio imagine publica cu Putin nu a mai aparut dupa 5 martie. S-a dovedit ca unele imagini infatisandu-l pe presedinte la un eveniment organizat cu ocazia zilei de 8 martie datau tot din 5 martie.

Imagini cu Putin la ...citeste mai departe despre "Unde si de ce a disparut Vladimir Putin? Cele mai bune teorii" pe Ziare.com

#teorii disparitie Putin, #Vladimir Putin absenta explicatii , #Stiri International