Unda verde pentru cel mai inalt zgarie-nori din UE. Vezi unde va fi construit (Video)

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 14:02
1288 citiri
Unda verde pentru cel mai inalt zgarie-nori din UE. Vezi unde va fi construit (Video)
Foto: Captura video YouTube

1 Undershaft, pentru care s-a dat recent autorizatie de constructie, va fi cel mai inalt zgarie-nori din Londra, dar si din intreaga Uniune Europeana.

Turnul va masura cu putin peste 310 metri, intrecand "la milimetru" cladirea numita The Shard, situata in apropiere de London Bridge si inaugurata in 2012.

Poreclit "The Trellis", acesta va avea 73 de etaje si va gazdui birouri, restaurante, magazine, dar si un centru educational realizat in colaborare cu Muzeul Londonez. In plus, acesta va gazdui si o galerie cu acces gratuit pentru public, sutuata in "varful" cladirii. Va fi galeria situata la cea mai mare inaltime din Marea Britanie.

Conceput de Eric Parry si comandat de Aroland Holdings Limited, o companie cu sediul in Singapore, care si-a propus sa construiasca zgarie-nori in capitalele lumii, turnul va fi deschis in urmatorii zece ani, anunta CNN.

Constructia sa a fost aprobata de autoritatile ...citeste mai departe despre "Unda verde pentru cel mai inalt zgarie-nori din UE. Vezi unde va fi construit (Video)" pe Ziare.com

#The Trellis Londra, #1 Undershaft zgarie nori Londra, #cel mai inalt zgarie nori Europa, #cel mai inalt zgarie nori UE, #cea mai inalta cladire Londra , #Stiri International