Ungaria acuza presa internationala: Prezinta o imagine distorsionata a evenimentelor din Ungaria

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 18:07
1111 citiri
Ungaria acuza presa internationala: Prezinta o imagine distorsionata a evenimentelor din Ungaria
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Presa internationala prezinta o imagine unilaterala a evenimentelor din Ungaria si a masurilor luate in contextul crizei migratiei, a declarat vineri dimineata, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto.

Szijjarto a spus, intr-un interviu BBC, ca imigrantii au aruncat pietre si bucati de beton timp de mai multe ore in directia politistilor ungari, cauzandu-le rani, inainte ca tunuri cu apa si gaze lacrimogene sa fie folosite pentru a-i opri, saptamana trecuta, la Roszke, la punctul de trecere a frontierei cu Serbia, relateaza MTI.

Criza imigrantilor: Ungaria sparge zidurile pentru un culoar de tranzit

Acesta a spus ca este incorect faptul ca presa a relatat doar cum politia ungara folosea gaze lacrimogene, fara sa arate si motivul pentru care facea acest lucru. Se simte clar ca se desfasoara o campanie media internationala impotriva Ungariei, a adaugat el.

Facand referire la comentariile recente ale cancelarului austriac, Werner Faymann, care a condamnat faptul ca Ungaria ...citeste mai departe despre "Ungaria acuza presa internationala: Prezinta o imagine distorsionata a evenimentelor din Ungaria" pe Ziare.com

#presa internationala Ungaria imigranti, #Ungaria imigranti granita, #Ungaria imigranti , #Stiri International