Ungaria incearca sa aplice legea europeana. Tensiunile cu Romania trebuie rezolvate cu discutii

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 17:00
1092 citiri
Ungaria incearca sa aplice legea europeana. Tensiunile cu Romania trebuie rezolvate cu discutii
Foto: Facebook/Marian-Jean Marinescu

Europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, vicepresedinte al grupului PPE, a explicat de ce tensiunile romano-ungare pe tema gardului anti-imigranti nu sunt potrivite si insista pentru gasirea unei solutii comune la aceasta criza.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Marinescu explica si hibele schemei de redistribuire a imigrantilor in statele membre UE, precum si de ce s-a ajuns in aceasta situatie.

Tensiunile diplomatice dintre Romania si Ungaria cresc. Zilnic sunt luari de pozitie din partea romana, apoi replica de la Budapesta sau invers. Care sa fie solutia pentru a calma ambele tabere?

Cred ca tensiunile diplomatice dintre Romania si Ungaria exista din cauza unor declaratii ale unor politicieni, declaratii care dupa parerea mea nu sunt la locul lor. Declaratiile primului ministru roman nu sunt in ordine, pe de alta parte, ce intentioneaza Ungaria sa faca, sa construiasca un gard, nu este corect. Insa lucrurile acestea se rezolva altfel. Cu diplomatie, cu discutii. In... citeste mai departe despre "Ungaria incearca sa aplice legea europeana. Tensiunile cu Romania trebuie rezolvate cu discutii Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Jean Marinescu imigranti, #Ungaria Romania tensiuni gard granita, #Ungaria criza imigranti , #Stiri International