Unul dintre cei mai apreciati medici ginecologi din lume, arestat - E banuit de furt de ovule

Sambata, 14 Mai 2016, ora 19:11
1142 citiri
Unul dintre cei mai apreciati medici ginecologi din lume, arestat - E banuit de furt de ovule
Foto: Pexels

Unul dintre cei mai apreciati medici ginecologi din lume, Severino Antinori, cunoscut pentru ca a ajutat numeroase femei in varsta sa aiba copii prin fertilizare in vitro, a fost arestat in Italia, fiind suspectat ca a furat ovule de la o pacienta.

Antinori, in varsta de 70 de ani, a fost retinut vineri, pe aeroportul Fiumicino din Roma, dupa ce o tanara de 24 de ani, din Spania, care era tratata pentru un chist ovarian la o clinica din Milano condusa de medic, a depus plangere, relateaza AFP, conform News.ro.

Autoritatile i-au suspendat doctorului, pentru un an, dreptul de practica, acesta fiind plasat in arest la domiciliu la Roma. El este acuzat de furt cu circumstante agravante si provocare de rani, au declarat surse din politie pentru agentia AGI.

Presupusa victima are pregatire ca asistenta medicala si a inceput recent sa lucreze la clinicia.

Procurorii spun ca Antinori, care s-a intalnit cu femeia intamplator, a invitat-o la un interviu pentru un loc de munca, dupa ...citeste mai departe despre "Unul dintre cei mai apreciati medici ginecologi din lume, arestat - E banuit de furt de ovule" pe Ziare.com

#medic arestat furt ovule, #piata neagra ovule, #medic reputat furt ovule, #operata furat ovule Spania , #Stiri International