Ne va fi mai greu sa intram in SUA? Trump ar putea pune restrictii de calatorie europenilor

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 16:51
1129 citiri
Ne va fi mai greu sa intram in SUA? Trump ar putea pune restrictii de calatorie europenilor
Foto: Ziare.com

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, care va fi investit oficial in functie vineri, a spus ca europenilor le-ar putea fi impuse restrictii de calatorie in SUA.

Intr-un interviu acordat The Times si citat de International Business Times, Trump a promis ca va semna mai multe documente oficiale, pe 23 ianuarie, la 3 zile dupa investire.

Printre acestea se numara si intarirea granitelor americane, insa republicanul a subliniat ca aceste documente ar putea include si impunerea de restrictii de calatorie.

Intr-un interviu separat, dar simultan, pentru publicatia germana Bild, Trump a spus ca ar putea lua in considerare inasprirea restrictiilor pentru europenii care vor sa calatoreasca in SUA.

"Asta s-ar putea intampla, dar vom vedea. Adica vorbim aici despre parti ale Europei, parti ale lumii si parti ale Europei, unde avem probleme, unde ei intra si provoaca probleme. Eu nu vreau sa avem aceste probleme", a subliniat republicanul.

De asemenea, printre masurile ...citeste mai departe despre "Ne va fi mai greu sa intram in SUA? Trump ar putea pune restrictii de calatorie europenilor" pe Ziare.com

#Donald Trump restrictii europeni, #europeni restrictii intrare SUA, #Trump restrictii calatorie SUA , #Stiri International