Va pune Trump in aplicare masurile extreme anuntate in campanie? C. Diaconescu: Vor fi mari diferente

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 17:26
1002 citiri
Va pune Trump in aplicare masurile extreme anuntate in campanie? C. Diaconescu: Vor fi mari diferente
Foto: Arhiva Ziare.com

Victoria candidatului anti-sistem Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA reprezinta o mare surpriza si urmeaza sa vedem cum se va pozitiona el fata de marile teme internationale, fiind de asteptat ca multe din abordari sa nu coincida cu retorica de campanie, spune fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu.

Intrebat de Ziare.com care a fost principalul mesaj transmis de electoratul american prin alegerea lui Donald Trump, Cristian Diaconescu a declarat ca "este evident o mare surpriza si releva o atitudine de profunzime".

"Discutam nu despre unul, ci doi candidati de acest tip, pentru ca si Bernie Sanders (unul dintre candidatii democrati la alegerile primare si principalul contracandidat al lui Hillary Clinton, n.red.) a profitat de un anume curent anti-sistem, obtinand un sprijin electoral de etapa substantial.

De o parte s-au situat establishment-ul politic american traditional si curentele politice mainstream, iar de cealalta parte cetatenii, cu problemele, cu ...citeste mai departe despre "Va pune Trump in aplicare masurile extreme anuntate in campanie? C. Diaconescu: Vor fi mari diferente" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Diaconescu Trump presedinte , #Stiri International