Val de agresiuni sexuale in Germania: Primul raport al anchetei asupra violentelor din Koln (Video)

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 08:51
968 citiri

Autoritatile germane urmeaza sa fac public luni primul raport aprofundat al anchetei asupra violentelor din Koln, aflate la originea a peste 500 de plangeri ale victimelor si care fragilizeaza pozitia cancelarului Angela Merkel in problema refugiatilor.

Paralel, in cursul serii, o manifestatie impotriva refugiatilor si impotriva cancelarului german va fi organizata la Leipzig (est) de ramura locala a miscarii islamofobe Pegida, dupa o adunare similara la Koln in cursul weekendului, marcata de ciocniri cu politia.

Ministrul de interne al landului Rhenania de Nord-Westphalia, Ralf Jager, va fi audiat in fata parlamentului regional la 10:00 (09:00 GMT). El a promis o prezentare completa a anchetei privind agresiunile in serie din noaptea de Anul Nou, vizand in special femei.

Val de agresiuni sexuale in Germania: 22 de solicitanti de azil, printre suspecti

Raportul va fi primul de acest gen pentru ca politia locala din Koln s-a remarcat in ultima saptamana doar prin comunicari ...citeste mai departe despre "Val de agresiuni sexuale in Germania: Primul raport al anchetei asupra violentelor din Koln (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raport agresiuni sexuale Germania, #agresiuni Revelion Koln, #ancheta val agresiuni Germania , #Stiri International