Vasilescu (BNR): Grecia ar putea lua masuri de austeritate mai dure decat cele cerute de creditori

Luni, 06 Iulie 2015, ora 18:21
1050 citiri
Vasilescu (BNR): Grecia ar putea lua masuri de austeritate mai dure decat cele cerute de creditori
Foto: Ziare.com

Grecia este nevoita sa se intoarca la negocieri cu creditorii internationali, dar ar putea fi obligata sa aplice, singura, masuri de austeritate mult mai dure decat cele cerute de institutiile financiare, avand in vedere ca are de platit pensii, salarii si trebuie sa deschida bancile, pentru ca tara nu poate ramane inchisa, sustine Adrian Vasilescu, consultant de Strategie la Banca Nationala a Romaniei (BNR).

"In Grecia, cred ca este bine sa asteptam in primul rand deciziile forurilor europene. Acolo, entuziasmul de aseara si de azi-noapte deja incepe sa se stinga si multe semne de intrebare au aparut imediat dupa ce s-a anuntat, in cursul diminetii, decizia ministrului de Finante de a demisiona. Pentru mine este limpede de ce a luat aceasta decizie.

Grecia a spus NU Europei - LIVE

Probabil incep si grecii sa inteleaga ca Grecia, din moment ce nu vrea sa iasa din UE, si nu vrea, nu vrea sa iasa din zona euro, si nu vrea, in conditiile astea este nevoita sa se intoarca la ...citeste mai departe despre "Vasilescu (BNR): Grecia ar putea lua masuri de austeritate mai dure decat cele cerute de creditori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vasilescu austeritate Grecia, #BNR criza Grecia , #Stiri International