Vedetele americane planuiesc un mars anti-Trump la New York, inainte de investirea sa in functia de presedinte al SUA

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 18:00
946 citiri
Vedetele americane planuiesc un mars anti-Trump la New York, inainte de investirea sa in functia de presedinte al SUA

Mark Ruffalo, Michael Moore, primarul newyorkez Bill de Blasio si alte vedete intentioneaza sa organizeze un mars anti-Trump la New York, inainte de ceremonia de investire a politicianului republican in functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza The Hollywood Reporter.

Organizatorii acestui eveniment au declarat, sambata, ca se asteapta ca la acel mars sa participe cateva mii de newyorkezi. Marsul de protest beneficiaza de sustinerea mai multor organizatii, inclusiv Greenpeace si miscarea activista MoveOn.

Protestul se doreste un punct de pornire in coalizarea unei opozitii fata de politicile promovate de Donald Trump si de sprijinire a oraselor americane care vor dori sa isi implementeze propriile politici in domenii precum imigratie, incalzirea globala, asigurari medicale, drepturile angajatilor si alte chestiuni.

"Transmitem un mesaj catre Washington, prin care anuntam ca vom lupta, la fiecare pas, impotriva discriminarii si a altor politici daunatoare, azi, maine ...citeste mai departe despre "Vedetele americane planuiesc un mars anti-Trump la New York, inainte de investirea sa in functia de presedinte al SUA" pe Ziare.com

#protest Trump new York , #Stiri International