Viceministrul grec de Finante, amenintat - a primit o scrisoare cu un glont

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 07:37
849 citiri
Viceministrul grec de Finante, amenintat - a primit o scrisoare cu un glont
Foto: Arhiva Ziare.com

Viceministrul grec de Finante, Tryfon Alexiadis, a primit, luni, un plic trimis prin posta ce continea un glont si o scrisoare de amenintare care il compara cu un colaborator cu Germania nazista din timpul razboiului, a anuntat Ministerul grec de Finante.

Continutul scrisorii, dezvaluit de minister, il numeste pe viceministrul de Finante Tryfon Alexiadis un "angajat al Wehrmacht-ului ce strange darile", o referire la fortele armate ale Germaniei naziste care au ocupat Grecia in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, relateaza Reuters.

"Pana la ora 0, tu si familia ta veti sti ce inseamna frica", se putea citi pe singura pagina a scrisorii batuta la masina cu litere de tipar. Ea era semnata cu o stea rosie a unui grup necunoscut pana acum si numit "Kokkini Fraxia", intr-o traducere vaga insemnand Factiunea Rosie.

Guvernul de la Atena, remaniat: Tsipras scapa de ministrii rebeli

Un grup de gherila urbana numit Factiunea Armata Rosie a condus atacuri armate asupra ...citeste mai departe despre "Viceministrul grec de Finante, amenintat - a primit o scrisoare cu un glont" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#viceministru grec scrisoare glont, #viceministru scrisoare amenintare glont, #viceministru grec amenintare glont , #Stiri International