Vicepremier turc: Pe cei arestati pentru puci am fi putut sa-i torturam, sa ii omoram. Cine ne-ar fi oprit?

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 11:50
2258 citiri
Vicepremier turc: Pe cei arestati pentru puci am fi putut sa-i torturam, sa ii omoram. Cine ne-ar fi oprit?
Foto: Digi 24

Vicepremierul Turciei, Veysi Kaynak, considera ca autoritatile au procedat foarte bine atunci cand au arestat oamenii care au participat la tentativa de lovitura de stat. Acesta a precizat ca acele persoane ar fi putut fi ucise fara ca nimeni sa stie.

"Pe cei pe care i-am arestat prin decizii legale, nu i-am torturat in seara de 15 -16 iulie, puteam da instructiuni sa fie omorati, insa noi am decis sa fie prinsi si judecati. Cine ne-ar fi oprit?

Cel care a tras asupra politistului si militarului de la guvern, ar fi putut fi ucis, ca riposta, de politistul sau militarul de la guvern, noi puteam sa dam aceste ordine, ca guvern, si nimeni nu putea sa ne judece", a declarat Veysi Kaynak pentru Digi 24.

Intrebat despre modul in care sunt acesti oameni tratati in inchisori, avand in vedere ca au aparut imagini in care acestia pareau batuti, vicepremierul turc a spus ca este vorba despre niste speculatii.

"Acestea sunt niste speculatii care nu pot fi demonstrate. Puteti spune ca ...citeste mai departe despre "Vicepremier turc: Pe cei arestati pentru puci am fi putut sa-i torturam, sa ii omoram. Cine ne-ar fi oprit?" pe Ziare.com

#vicepremier turc puci, #vicepremier turc lovitura stat, #vicepremier turc puci Turica , #Stiri International