Vicepresedintele SUA avertizeaza Coreea de Nord: Vremea rabdarii strategice s-a incheiat

Luni, 17 Aprilie 2017, ora 09:47
2464 citiri
Vicepresedintele SUA avertizeaza Coreea de Nord: Vremea rabdarii strategice s-a incheiat
Foto: Facebook Mike Pence

Mike Pence, vicepresedintele SUA, a avertizat ca "vremea rabdarii strategice cu statul nord-coreean s-a incheiat" si a solicitat Chinei sa foloseasca "punctele sale de sprijin" extraordinare pentru a constrange regimul de la Phenian sa abandoneze programele sale nucleare si balistice.

The Guardian informeaza ca vorbind in timpul unei vizite in Coreea de Sud, in cadrul unui turneu de zece zile in Asia, Pence a descris angajamentul SUA fata de securitatea Coreei de Sud ca fiind "de nezdruncinat", la o zi dupa ce armata nord-coreeana a incercat duminica dimineata, fara succes, sa lanseze o racheta, dintr-un poligon situat pe coasta de est a tarii.

Coreea de Nord a amenintat sambata Statele Unite, cu ocazia unei sarbatori nationale, ca este pregatita sa riposteze cu "atacuri nucleare" la orice eventuala agresiune americana, in contextul avertismentelor lansate de Administratia Donald Trump.

In urma nereusitei statului nord-coreean, au existat acuzatii ca testul balistic ar fi fost contracarat de un atac cibernetic al SUA. De asemenea, consilierul pentru securitate al lui Donald Trump a avertizat ca tensiunile vor escalada in Peninsula Nord-Coreeana. ...citeste mai departe despre "Vicepresedintele SUA avertizeaza Coreea de Nord: Vremea rabdarii strategice s-a incheiat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mike Pence SUA Coreea Nord, #SUA avertisment Coreea Nord , #Stiri International