Viitorul nostru altfel O tanara romanca, de la bursa Google, la catedra in Suedia

Sambata, 03 Mai 2014, ora 19:35
940 citiri
Viitorul nostru altfel O tanara romanca, de la bursa Google, la catedra in Suedia

Romania se schimba cu ei: tineri entuziasti, talentati, inovatori. Iata povestile romanilor care construiesc in prezent un viitor spre care putem privi cu optimism.

Alexandra Jimborean a studiat in Austria, Franta si Suedia. Rezultatele si performantele i-au fost recunoscute in diverse conferinte internationale de top, precum si de Google, prin bursa de excelenta Google Anita Borg.

Acum, Alexandra este post-doctoranda la Uppsala University, Suedia, si lupta in competitii de proiecte cu specialisti in informatica din toata lumea. La inceputul acestui an, bistriteanca a ajuns in finala Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica, la categoria Studentul Roman al Anului in Europa, nivel postuniversitar.

Care este pregatirea ta academica, cum ai ajuns la Linz, Austria, mai apoi in Strasbourg si acum la Uppsala University, Suedia?

Am absolvit sectia de Informatica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj ca sef de promotie. In timpul facultatii am activat ca si intern la firma germana ...citeste mai departe despre "Viitorul nostru altfel O tanara romanca, de la bursa Google, la catedra in Suedia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexandra Jimborean Suedia, #bursa Google Alexandra Jimborean , #Stiri International