Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor nu fug de razboaie. Vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 21:35
851 citiri
Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor nu fug de razboaie. Vin in Europa doar pentru un trai mai bun
Foto: Twitter/Viktor Orban

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles premierul ungar Viktor Orban.

Acesta a subliniat de asemenea ca tara sa nu doreste sa gazduiasca multi musulmani, iar o eventuala instituire a unui mecanism de redistribuire a refugiatilor prin cote obligatorii nu va face decat sa incurajeze si mai multi imigranti sa porneasca inspre Europa, transmit agentiile Reuters, DPA si MTI.

"Europa nu trece acum printr-o criza a refugiatilor, pentru ca cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati (...) Unii sunt intr-adevar refugiati, dar multi altii nu fug de razboi si persecutii, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun", a apreciat Viktor Orban dupa intrevederea avuta cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Cat despre ideea de redistribuire a refugiatilor prin cote obligatorii intre statele UE, ...citeste mai departe despre "Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor nu fug de razboaie. Vin in Europa doar pentru un trai mai bun" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban imigranti Ungaria, #Viktor Orban refugiati Ungaria, #Viktor Orban musulmani Ungaria, #Ungaria refugiati gard , #Stiri International